top of page

                                                         Oxitrate

Produksjon av trygg og høykvalitets fiskeprodukter er avhengig av effektiv hygienepraksis gjennom hele produksjonsprosessen fra innhenting til konsum. Å fjerne bakteriell forurensning fra denne prosessen innebærer at fisken forblir fersk lenger, noe som betyr mindre avfall, mer fornøyde kunder og en bedre bunnlinje

 

Nettopp derfor utviklet vi Oxitrate systems. Etter fire år med utvikling ble Oxitrate Systemet introdusert på markedet i 2011. Oxitrate Systemet er et svært godt, kostnadseffektivt og miljøvennlig alternativ til vask og desinfeksjon.

Oxitrate Systemet er like trygt for dem som bruker det og for miljøet, som det er effektivt til formålet.

 

Oxitrate er produsert gjennom en patentert elektrolyse produksjonsprosess, hvor saltvann er delt i to deler, hvorav den ene er alkalisk (vaskemiddel), og den andre er sur (desinfeksjonsmiddel). Brukes enkeltvis eller sammen, det er et kraftig og helt miljøvennlig rense system spesielt tilpasset industrielle anvendelser.

Oxitrate Systemet er unikt og er det eneste registrerte rengjøring og desinfeksjon systemet som er helt ufarlig for miljøet og som er mer effektivt enn kjemiske produkter som er i bruk i dag.

 

Ta kontakt med oss for å lære mer om hvordan din organisasjon kan dra nytte av en overgang til Oxitrate Systemet!

 

Oxitrate har alle godkjenninger og viser til svært høy ”score” på alle tester.

Her er noen av våre fornøyde kunder i fiskerinæringen.

 

 

bottom of page