top of page

                                                         BaccoTag

 

Matvaresikkerhet i sjømatindustrien har høyeste prioritet fra både forbrukere og myndigheter. Våre systemer kan operere som frittstående maskiner eller integrert i pakkegraderlinjer. Holdbarhet eller sporbarhetsinformasjon kan enkelt settes fra maskinen eller hentes automatisk fra et overordnet ordresystem slik at sporbarheten i hele verdikjeden opprettholdes. Merket fersk fisk vil gi forbrukerne den trygghet de krever av et kvalitetsprodukt. Merking er et effektivt markedsverktøy for merkevarebygging, eller for å skape et differensiert produkt med muligheter for å oppnå en høyere pris.

 

 

BaccoTag er et helautomatisk merke- og sporbarhetssystem for all type fisk. Maskinen fester en fortrykt merkelapp direkte til fisken med en tynn plastsnor. Maskinen kan benyttes frittstående eller integrert i en pakkegrader. BaccoTag kan merke fra 75 - 130 fisk pr. minutt, avhengig av type fisk.

 

 

 

 

 

 

Bildene viser typiske BaccoTag installasjoner. Maskinen er plassert mellom "grader" og vekten. Den kan enkelt tilpasses til de fleste pakkelinjer.

Maskinen er i forskjellig  bredde og oppsett avhengig av type fisk som skal merkes.

BaccoTag, FishTag og automatiserte merkemaskiner, presentert her, leveres i sammarbeid med Bacco AS, som eier teknologien og utviker maskiner .

bottom of page